GOBLINI ODUŠEVILI DRUGE VEČERI 53. GITARIJADE. ŽIRI ODABRAO PET DEMO BENDOVA ZA VEČERAŠNJE FINALE (VIDEO) + (FOTO)

Drugo veče 53. GITARIJADE u Zaječaru otpočelo je nastupom Alena Islamovića, a publika je sa Alenom pevala stare hitove “Bijelog dugmeta” – Ružica si bila, Lipe cvatu, Đurđevdan…

Po završetku nastupa Alena Islamovića usledilo je i drugo polufinalno veče na kome je nastupilo ukupno 5 bendova: DUSI iz Beograda, BEZ RIKVECA iz Banja Luke, INFUZIJA pa GNIJEV ANĐELA iz Bratunca i HEADFULL iz Niša. 

Nakon nastupa demo bendova nastavljen je revijalni deo programa. “Goblini”, jedan od omiljenih bendova zaječarske publike, zagrejali su atmosferu svojim sjajnim nastupom.

Nakon njih na binu 53. GITARIJADE izašli su članovi Riblje Čorbe, a drugo veče završio je bend iz Slovenije Up N’ Downs.

Žiri 53. GITARIJADE u sastavu Dragan Ovičić, Đorđe David i Zoran Aleksić Aleksa, nakon druge polufinalne večeri, odlučio je da u večerašnje finale idu: BENDOVER (Beograd, SRB); GNIJEV ANĐELA (Bratunac, BIH); INFUZIJA (Bratunac, BIH); SANITARIJUM (Beograd, SRB); MEHANIZAM (Užice, SRB)

U nastavku možete čuti šta je nakon nastupa na zaječarskoj GITARIJADI izjavio Branko Golubović iz Goblina.

 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Slobodno-vreme Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *