Gradsko veće u Zaječaru odobrilo program rada Centra za socijalni rad (VIDEO)

Na današnjoj sednici Gradskog veća u Zaječaru usvojen je tekst Sporazuma o razmeni nepokretnosti izmedju grada i Naftne industrije Srbije AD Novi Sad. Kasnije će biti definisana granica parcele i izvršena procena njene vrednosti.

Obrazlažući ovu odluku načelnik Odeljenja za urbanizam, komunalne i gradjevinsko stambene poslove Srdjan Golubović je rekao da je do konačnog zaključenja ugovora potrebno sačekati plan detaljne regulacije. Izveštaj o radu i finansijski izveštaj za prošlu godinu kao i program rada sa finansijskim planom za ovu,  Centra za socijalni rad, Gradsko veće je usvojilo uz sugestiju da je, zbog starosti stanovništva, potrebno veću pažnju usmeriti ka meštanima koji žive u zaječarskim selima. O radu Centra za socijalni rad kao i o sporazumu o razmeni nepokretnosti grada sa Nisom, izjašnjavaće se i odbornici Skupštine grada Zaječara na prvoj narednoj sednici. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.