U pritvoru Boranin D.M. (1954) zbog nasilja u porodici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su D.M. (1954) iz Bora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je D.M,  fizički napao svoju nevečanu suprugu. Policija je prilikom dolaska na lice mesta,  kod D.M. pronašla i pištolj „beretu“ sa pet metaka.

Prilikom pretresa vozila osumnjičenog policija je pronašla i oduzela  automatsku pušku, kratež, vazdušni pištolj, osam detonirajućih kapisli, 367 komada raznovrsne pištoljske municije, 343 komada puščane municije i 80 patrona, tri štapa nalik na eksplozivni barut mase oko 634 grama i dva štapina dužine oko 6,5 metara.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, sproveden nadležnom tužilaštvu, nakon čega mu je mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *