Otvoren konkurs za izbor najlepše Vlajne Balkana

Mesna zajednica Velika Jasikova i Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ raspisuju konkurs za Najlepšu Vlajnu Balkana. 

Stručni žiri će odabrati najlepšu Vlajnu, kao i prvu i drugu pratilju na manifestaciji „Vlaške lepote Balkana“, koja će biti održana 17. i 18. jula u Velikoj Jasikovi kod Zaječara.

Za sve učesnice obezbeđene su vredne nagrade.

Učesnice će imati tri pojavljivanja pred publikom, od kojih jedno treba da bude u narodnoj nošnji, drugo u večernjoj toaleti, a treće po slobodnom izboru. Prijava treba da sadrži lične podatke kandidatkinje i dve fotografije. Kandidatkinje ne mogu biti mlađe od 16 godina.

Prijave slati na adresu: Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“, ulica Timočke bune br. 16, 19000 Zaječar, sa naznakom: „Za najlepšu Vlajnu Balkana“, ili doneti lično u prostorije Pozorišta. 

Rok za podnošenje prijava je 15. jul.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Slobodno-vreme Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *