Određen pritvor do 30 dana osumnjičenima Zoranu A. i Vesni F. zbog smrti trogodišnje devojčice u Prahovu

Više javno tužilaštvo u Negotinu odredilo je sinoć pritvor do 30 dana Zoranu A. iz Prahova i Vesni F. iz Slatine, koji su osumnjičeni za teško ubistvo trogodišnje devojčice L.F. 

Kako navode iz Tužilaštva, na jučerašnjem saslušanju Zoran A. nije sporio da je udarao dete ali kaže da je to radio zajedno sa majkom devojčice.

Na licu mesta u kući osumnjičenog u Prahovu bili su veštaci koji su prikupili dodatne dokaze u ovom slučaju. Zoran A, osumnjičen da je udarcima ubio dete, ima povredu šake, te će veštaci na osnovu krvnih mrlja koje su pronađene u kući pokušati da utvrde pokrete njegovih ruku, odnosno zamahe i tako dodatno rasvetle ovu tragediju.

Inače, u prvoj izjavi osumnjičeni su tvrdili da je dete palo sa terase, međutim obdukcijom je dokazano da devojčica nije nastradala na ovaj način. Majka je sa devojčicom pre mesec dana došla u kuću Zorana A. u Prahovu s kojim je živela vanbračno, a u rodnoj kući u Slatini ostavila sina i supruga.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *