Počinje realizacija druge faze projekta NAŠE SELO

Povodom početka realizacije druge faze projekta “Naše selo” koji se uspešno sprovodi u dva zaječarska sela, Dubočanu i Maloj Jasikovi, u sredu, 17. aprila, biće organizovana svečanost u Domu kulture u Dubočanu. Tim povodom meštanima će biti uručeni ugovori, i sertifikat o edukaciji koju su pohađali u organizaciji Delta Fondacije i Delta Agrara, i zvanično će otpočeti druga faza projekta – unapređenje proizvodnje.

Sa meštanima će razgovarati predsednik “Delta” kompanije Miroslav Mišković, predsednik UO Erste Banke Slavko Carić, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, a prisustvovaće i predstavnici Privredne komore Srbije, Telekoma i drugih kompanija i institucija.

“Delta” je projekat “Naše selo” započela radi modernizacije poljoprivrede i unapređenja života u srpskim selima, a projektom su obuhvaćena 40 domaćinstva iz Dubočana i Male Jasikove.

Svečanost počinje u 12 sati.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *