Policija i tužilaštvo i dalje ne reaguju povodom brutalnog prebijanja srednjoškolca u Zaječaru (VIDEO)

Srednjoškolac Boris Brnzanović iz Zaječara koji je brutalno pretučen za vikend ispred “Noćnog kluba 54” i danas je zatražio pomoć lekara zbog teških povreda, koje je ni kriv ni dužan zadobio od grupe sedmorice, osmorice starijih momaka,  samo zato što je pitao ko ga je polio pićem u klubu.

Njegovi drugovi, svedoci tuče jutros su napustili časove u školi jer su nasilnici koji su tukli Borisa sedeli u kafiću ispred škole u nameri da ih zaplaše. Policija se danas iako ima izjave pretučenog i svedoka nije oglasila a još uvek ne reaguje ni Osnovno javno tužilaštvo, čekajuci, kako su nam rekli u dopisu da dobiju izveštaj iz policije.

Oglasio se jedino vlasnik “Noćnog kluba 54” Miloš Nikolić, koji tvrdi da je nasilne goste koji su polivali momke udaljio iz lokala a da ono što se dešava ispred kluba nije njegova briga. Takođe nas je obavestio da ne postoji video zapis tuče, dodajući da žali zbog svega što se dogodilo.

Roditelji pretučenog Borisa ali i momaka koji su svedočili zabrinuti su zbog nereagovanja policije i tužilastva i pitaju se da li će bahato ponašanje biti sankcionisano ili će kao i mnogo puta do sada proći bez kazne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *