Raspisan konkurs za učešće na 34. Festivalu mladih pesnika u Zaječaru

Ustanova Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu “Zoran Radmilović” Zaječar raspisao je konkurs za učešće na 34. Festivalu mladih pesnika “Dani poezije”. Pravo učešća imaju pesnici do 30 godina starosti koji pišu na srpskom jeziku a nemaju objavljenu knjigu.

Potrebno je ciklus od deset neobjavljenih pesama, potpisan šifrom (rešenje šifre u posebnoj koverti dostaviti sa prijavom), umnožen u četiri primerka, poslati na adresu: Ustanova Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu “Zoran Radmilović” Zaječar, ulica Timočke bune 16, Zaječar 19000, sa naznakom “za Festival mladih pesnika”.

Prijave poslati do 25. aprila ove godine.

Pesnici čije radove odabere stručni žiri Festivala učestvovaće na 34. Festivalu mladih pesnika “Dani poezije”, koji će biti održan od 22. do 25. maja u Zaječaru. Laureat Festivala stiče pravo na objavljivanje knjige.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *