Beživotno telo studenta iz Bora nađeno u šumi kod Grocke

Nikola Lekovski (37) iz Bora za kim je porodica tragala od 20. februara pronađen je mrtav, prenosi list “Blic”. Njegov brat Stefan ističe da je Nikolino beživotno telo pronađeno u šumi kod Grocke.

– Nikolino beživotno telo je pronašao jedan čovek koji je tu u blizini čuvao koze. Za sada ne znamo šta se tačno dogodilo. Naložena je obdukcija i čekamo da bude gotova analiza krvi. Pronađen je u šumi na oko 300 metara od puta. Kod sebe je imao dokumenta, pare i sat – kaže Nikolin brat Stefan.

Nikola se krajem februara preselio u Beograd zbog obaveza na Fakultetu organizacionih nauka.  Dva dana nakon toga, Stefan je pokušao da brata dobije mobilnim telefonom, ali se Nikola nije javljao. Kada je otišao do njegovog stana u Beogradu na Avalskom putu u sobi je zatekao upaljen lap top i ostavljen mobilni telefon na stolu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *