Uhapšeni Negotinci osumnjičeni za posedovanje marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu, u tri odvojene akcije, uhapsili su I.S. 1981. godište, M.M. rodjenog 1997. godine i tridesetšestogodišnjeg muškarca, svi iz Negotina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Policija je kod I.S. Pronašla 2,52 grama marihuane i još oko 2 grama u vikendici u kojoj osumnjičeni živi, skrivene u paklici cigareta kao i 23 tablete sa liste psihoaktivnih supstanci. Manja količina marihuane pronadjena je i kod tridesetšestogodišnjaka u torbici kada su policijski službenici u jednom vikend naselju zaustavili automobil marke “opel zafira” kojim je on upravljao. U istom naselju policija je zaustavila skuter koji je vozio M.M. i u  paklici cigareta pronašla 3,2 grama marihuane. 

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 sati i oni su uz krivične prijave privedeni tužiocu. Sudija za predhodni postupak odredio je I.S. i M.M. Pritvor do 30 dana, piše u saopštenju Policijske uprave Bor. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *