Održan četvrti protestni skup u Zaječaru

Po četvrti put za redom u Zaječaru je i večeras na Trgu Nikole Pašića održan građanski protest pod nazivom “1 od 5 miliona”. Okupljenim građanima obratili su se Selena Ristić Vitomirović, Žika Branković i Vladimir Petković.

Oni su istakli da se u Zaječaru sve teže živi i za situaciju u kojoj se nalazimo prozvali su i lokalnu i republičku vlast. Ponovljeni su zahtevi sa ranijih skupova da svi zaječarski političari koji se ovom delatnošću bave od 2004. godine do danas, prestanu da se politikom bave kao i da odbornoci opozicije u zaječarskom parlamentu izadju iz skupštine. Na skupu je osuđen nedavni fizički napad na Vladimira Petkovića, aktivistu i bubnjara protesta. 

Protesna šetnja završena je ispred Skupštine grada a pre toga bivši novinar Radio televizije Zaječar Srdjan Tomić položio je cveće ispred zgrade nekadašnje Timoče televizije u ulici Ljube Nešića 33.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *