PU Bor: Uhapšena dva lica i zaplenjena marihuana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, u dve odvojene akcije pronašli su i oduzeli oko 653,61 grama marihuane i uhapsili dva lica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U saopštenju se navodi da je policija prilikom pregleda lica G.M. ( 1975 ) iz Bora pronašla oko 22 grama marihuane, a nakon čega je isti, dobrovoljno policiji predao još 227,11 grama marihuane upakovane u teglu.

Na drugoj lokaciji policija je uzvršila pretres stana N.M. ( 1991) iz Bora, i tom prilikom u sobi pronašla 397 grama marihuane upakovane u teglu,a u ormanu, sakriveno u paklici cigarete pronašla još 7,5 grama marihuane.

Po odobrenju nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, navodi se u saopštenju PU Bor. 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *