Tekijanka darivala prve tri zaječarske bebe u 2019. godini (FOTO)

Kompanija “Tekijanka” darivala je danas poklon paketima i novcem mame i prve bebe rođene u zaječarskom porodilištu u 2019. godini. Lazar i Luka rodili su se 1. januara, a Nađa im se pridružila 3. januara.

Tanja Janković koja se prva porodila i čiji je sin Lazar dobio zlatnik od Grada Zaječara, već je napustila bolnicu, ali je na poziv “Tekijanke” došla da primi bebi paket i 30.000 dinara na čemu je veoma zahvalna jer, kako nam je rekla, sve je dobrodošlo u prvim danima nakon porođaja pogotovu što kod kuće već ima dva sinčića od 5 i 4 godine i dvogodišnju devojčicu.

Lukina i Nađina mama su sa bebama još u porodilištu i njih je obradovao dolazak predstavnika “Tekijanke” sa bebi-paketom u kome ima, kako je rekla marketing menadžer kompanije Adrijana Stojković, svega što je neophodno bebi u prvim danima života – od pelena do kozmetike.

“Dobrodošlicu na svet novim stanovnicima Zaječara, po tradiciji, poželela je i naša kompanija koja ima oko 500 zaposlenih u trgovinama širom Timočke krajine i koja neguje porodičnu tradiciju darivanja novorođenčadi. To je naš mali znak pažnje da im poželimo i srećnu novu godinu i buduće detinjstvo i odrastanje”, kazala je Adrijana.

Osim porodilja, na gestu “Tekijanke” zahvalio je i dežurni lekar dr Mirko Trailović koji je podsetio da je u prethodne dve godine u Zaječaru rođeno nešto više od 300 beba godišnje, pa je poslednji trenutak da podizanje nataliteta postane primarni zadatak svih.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *