Novogodišnji slučaj čarobnice Lili premijerno za zaječarske mališane (FOTO)

U zaječarskom pozorištu sinoć je izvedena premijera dečje predstave “Novogodišnji slučaj čarobnice Lili”, u režiji glumice Nataše Petrović. 

Čarobnica Lili ima supermoći i uspeva da izbavi Novu godinu od Stare godine i prokrči put njoj i Deda Mrazu da stignu do nestrpljivih mališana. Pouka ove zabavne i maštovite predstave da dobro pobeđuje zlo, uticaće pozitivno na prve životne stavove najmlađih. Reditelj predstave Nataša Petrović adaptirala je tekst Momčila Miloševića i priredila novogodišnju bajku koja je naišla na izuzetan prijem kod mališana.

Pored glumaca zaječarskog pozorišta: Irene Stanković, Sanje Nedeljković i Gabrijela Bećarevića, u predstavi igraju i deca iz iz dramske radionice: Аleksandar Radulović, Minja Jovanović, Danica Vasiljević, Marija Dimitrijević, Ksenija Bubanja, Marta Branković i Una Tomić.

Novogodišnjoj čaroliji u zaječarskom pozorištu doprineo je glumac Vladimir Milošević koji je pomogao rediteljki i odabrao i muziku, a ulepšali su je i scenografija Mirka Stokića, efekti majstora svetla Dragana Markovića i kostimi Gorice Ilić. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *