Boško Ničić: Vlasnik parcele u Baošićima je grad Zaječar (VIDEO)

Na današnjoj sednici Skupštine grada Zaječara odbornik grupe “Pobeda za naš grad – doktor Nenad Ristović”, Miloš Stojadinović, predložio je da Skupština donese odluku o tome da se gradonačelniku Zaječara Bošku Ničiću da ovlašćenje da raskine, kako je rekao štetan ugovor sa Marijanom Dabović iz Herceg Novog a koji  je grad sa njom sklopio još 2005. godine.

Stojadinović je kao razlog naveo to što je ovim ugovorom bilo predvidjeno da se na placu grada Zaječara u Baošićima, u roku od 2 godine sagradi objekat za letovanje od hiljadu kvadrata, što se  do danas nije dogodilo. Predlog Stojadinovića odbornici nisu prihvatili te se o ovoj temi nije ni raspravljalo danas u zaječarskoj skupštini. Posle sednice, gradonačelnik Zaječara održao je konferenciju za novinare na kojoj je izjavio između ostalog da u listi nepokretnosti jasno stoji da je vlasnik parcele u Baošićima grad Zaječar. Ničić je dodao da bi bilo krivično delo da raskine ugovor dok je u sudskom postupku.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *