Na sednici Skupštine grada Zaječara o četvrtom dopunskom budžetu grada

Za sutra je zakazana sednica Skupštine grada Zaječara. Kako je dnevnim redom predviđeno, odbornici će razmatrati predlog četvrtog dopunskog budžeta Zaječara kao i Plan generalne regulacije grada. Na sednici bi trebalo da se donesu odluke o okončanju postupaka likvidacije nad Pozorištem i Gradskim saobraćajnim preduzećem.

Takođe, odbornici će odlučivati i o Sportsko poslovnom centru Timok DOO, koje je u likvidaciji. Izmena Programa poslovanja, treća po redu JKP – a  “Timok – održavanje”, jedna je od tačaka dnevnog reda kao i Program poslovanja Javnog preduzeća za planiranje,  projektovanje, izgradnju i nadzor. Odbornici će se izjasniti i o predlogu da centralno  grejanje poskupi za 4 odsto. Program rada predškolske ustanove “Đulići” i Statut Istorijskog arhiva “Timočka Krajina” isto su teme o kojima će odlučivati odbornici zaječarske skupštine na sednici koja će početi u 10 sati. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *