Gradsko veće u Zaječaru donelo četvrtu izmenu i dopunu gradskog budžeta (VIDEO)

Odlukom o četvrtoj izmeni i dopuni budžeta grada Zaječara, koju su danas na sednici doneli članovi gradskog veća, ukupni prihodi grada za ovu godinu projektovani su na 2.661.298.305 dinara.

Do četvrtog rebalansa, prema obrazloženju načelnice za budžet i finansije Valentine Đuričić došlo je zbog povećanja prihoda iz više projekata koje su gradu odobrila ministarstva Vlade Srbije. Gradsko veće u Zaječaru danas je okončalo, pre nekoliko godina započete  postupke likvidacije nad Pozorištem i Gradskim saobraćajnim preduzećem.

Većnici su dali saglasnost na treću po redu izmenu programa poslovanja JKP “Timok održavanje”. Direktor Vice Lalić obrazložio je da je do izmene programa došlo zbog povećanja obima poslovanja ovog preduzeća koje će ubuduće biti zaduženo za horizontalno i vertikalno obeležavanje ulica kao i za kićenje grada. Članovi veća takođe su dali saglasnost i na plan rada  Predškolske ustanove Đulići za radnu 2018 – 2019. godinu.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *