Uhapšen D.B. iz okoline Bora osumnjičen za ubistvo

Pripadnici borske policije uhapsili su D.B. starog 44 godine iz okoline Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

On se tereti da je 19. jula ove godine, u jednom selu u okolini Bora, u večernjim satima nakon kraće verbalne rasprave fizički napao četrdesetjednogodišnjeg muškarca i udarcima rukama i nogama u predelu glave i stomaka naneo mu teške telesne povrede.

Pretučeni muškarac je potom otišao u kuću osumnjičenog u selu u kojoj je živeo, gde je usled zadobijenih povreda preminuo u noći između 21. i 22. jula. Tu ga je D.B. pronašao, a policiji prijavio da je zatekao beživotno telo svog prijatelja sa vidnim povredama glave, navodi se u saopštenju PU Bor.

Osumnjičenom D.B. je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *