Poslednja sednica Skupštine opštine Majdanpek u ovom sazivu

U Majdanpeku je održana poslednja sednica Skupštine opštine u ovom sazivu s obzirom na to da će u ovoj opštini 2. septembra biti održani izbori. Odbornici su doneli odluku o završnom računu budžeta opštine za prošlu godinu.

Šef odeljenja za finansije, budžet i trezor Miroslav Todorović izvestio je da su u 2017. godini ostvareni ukupni prihodi od 1.031.285.000 dinara, dok su ukupni rashodi 935.441.000 dinara. Višak prihoda od 95.844.000 dinara rasporedjen je odlukom o rebalansu za narednu godinu. Realizacija budzeta bila je 91,64 odsto. Odbornici majdanpečke skupštine usvojili su izveštaje o poslovanju za prošlu godinu i programe rada za ovu godinu javnih preduzeca za gradjevinsko zemljiste i puteve, za stambene usluge i vodovoda. Data je saglasnost na Statut Predškolske ustanove Marija Munćan i na izvestaj o realizaciji programa Narodne biblioteke za prošlu godinu.

Na sednici su imenovani članovi skolskih odbora u nekoliko škola sa teritorije opštine Majdanpek i obrazovana je komisija za planove opštine Majdanpek.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *