Predstavljena Regionalna turistička web platforma – Visit East Serbia (VIDEO)

Od danas je objedinjena turistička ponuda istočne Srbije dostupna preko interneta do svih potencijalnih posetilaca širom sveta. Regionalna turistička web platforma Vizit Ist Srbija, koju je izradio RARIS sa lokalnim turističkim organizacijama, predstavljena je u zaječarskom muzeju.

Uz pomoć internet pretraživača na adresi visiteastserbia.org zainteresovanim turistima dostupno je više od 70 atrakcija, znamenitosti i manifestacija istočne Srbije. Na sajtu posetioci mogu da nađu i skinu 16 detaljnih turističkih mapa ovog regiona, opština i gradova. Pokretanjem ove Regionalne turističke web platforme RARIS želi da sa budućim gostima podeli sve ono najbolje što ima region – tradicionalnu hranu, pesmu i vino, bogato kulturno i istorijsko nasleđe i gostoljublje.

Ova platforma se za sada sastoji od web sajta, istoimene Facebook stranice, Instagram naloga i YouTube kanala. Turistička web platforma istočne Srbije uskoro će imati i nagradnu igru za turiste, a do kraja godine biće proširena dodatnim sadržajima i dostupna i na engleskom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *