Prva mesta za mlade tenisere zaječarskog kluba AS Timok

Na teniskom turniru OP ZAJEČARA AS TIMOK, za takmičare do 10 god. narandžasti nivo, iz kalendara TSIS, mali teniseri sa Popove plaže u obe konkurencije osvojili su prva mesta.

Naime, u konkurenciji dečaka šampionski pehar osvojio je Janko Mladenović (AS Timok) pobedivši u neizvesnom finalu klupskog druga Luku Lazića (AS Timok).  Treće mesto podelili su Veljko Djordjević  i Uros Milošević takodje iz AS Timoka.

Kod devojčica treće mesto osvojila je sve bolja Lana Djordjev (AS Timok) koja se zasluženo okitila medaljom. Prvo mesto i pobednički pehar osvojila je i talentovana mlada teniserka AS Timoka Vila Antonina Milisavljević koja je u finalu bila bolja od Isidore Strajinović iz TK Bor.

Pored ovog velikog uspeha tenisera AS Timoka, takodje i u konkurenciji takmičara do 12 god. mladi teniseri sa Popove plaže na turniru u Euroklubu postigli su sjajne rezultate.

Danilo Jovanović (AS Timok) bez izgubljenog seta, osvaja pehar za prvo nesto, dok je Maksim Milisavljević došao do 3. mesta.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *