Gradsko veće: Usvojen plan rada Narodnog muzeja u Zaječaru (VIDEO)

Članovi Gradskog veća u Zaječaru usvojili su na današnjoj sednici izveštaj o radu i finansijski izveštaj kao i plan rada i finansijski plan za ovu godinu Narodnog muzeja “Zaječar”. Većnici su usvojili i godišnji likvidacioni izveštaj Gradskog saobraćajnog preduzeća. 

Na sednici se čulo da je tokom prošle godine iz gradskog budžeta isplaćeno 1.800.000 dinara za potraživanja koja je napravilo Gradsko saobraćajno preduzeće, javno komunalno preduzeće osnovano pre nekoliko godina koje nikada nije profunkcionisalo. Samo za plate bivšem direktoru, otišlo je 1.200.000 dinara. 

Na sednici Gradskog veća u Zaječaru data je saglasnost na drugu izmenu programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća “Timok – održavanje”. Prema rečima direktora Vica Lalića, do ovog je došlo zbog povećanog obima poslova ovog preduzeća pre svega na održavanju javne rasvete i zelenih površina u gradu zbog čega je preko Zavoda za zapošljavanje primljen odredjeni broj novih radnika.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *