Objavljeni demo bendovi – učesnici 52. Gitarijade

Demo bendovi koji će svirati u dve polufinalne večeri 52. zaječarske Gitarijade su: Amnezija – Beograd; Red Danger – Negotin; Kler – Novi Sad; Rov – Smederevo; Infinitiv – Požarevac; Cornix – Banja Luka; The Sinergy – Tuzla; Navy ne obećava – Beograd; Aleja Velikana – Beograd i GMO – Zaječar. Ovo je objavio danas na press konferenciji predsednik Organizacionog odbora 52. zaječarske Gitarijade Boško Ničić.

On je rekao da je ukupno na konkurs stiglo 68 prijava, od kojih je 10-ak odbačeno zbog nepridržavanja uslova Konkursa, a žiri koji je odlučio o 10 polufinalista radio je u sastavu: Milan Đurđević, frontmen Nevernih beba, Vladimir Đuričić, direktor Ustanove Narodno pozorište Zoran Radmilović – Centar za kulturu i PR Gitarijade Jadranka Janković Nešić.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić podsetio je da će predstojeća rok fešta imati do sada nejveću binu i najbolje ozvučenje, rok-kamp će moći da primi neograničen broj posetilaca i obezbedi im ručak za sva tri dana, a svi posetioci će uz besplatne koncerte imati sve uslove za dobar provod u tradicionalnom gradu rok&rola. 

Zvezde ovogodišnje 52. Gitarijade, koja će biti održana od 28. do 30. juna, su čuveni britanski roker Bili Ajdol i hevi-metal bend Saxon.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *