Javni čas PLESIĆA u Dečijem centru

U ponedeljak, 14. maja, od 17 sati, u dvorištu Dečijeg centra u Zaječaru biće održan javni čas PLESIĆA, namenjen svim mališanima uzrasta od 3 do 6 godina. U slučaju kiše, događaj pomeramo na sledeći dan.

Otvoreni čas zamišljen je kao prilika za decu da provedu aktivno popodne u dečijim plesnim igrama, psihomotornim vežbicama, vežbama opuštanja i vizualizacije. Dosadašnji članovi imaće priliku da prikažu ono što uče i rade na časovima, a sva deca zaljubljena u pokret, ples i muziku da učestvuju u interaktivnim sadržajima programa, odnosno da se razmrdavaju i uče sa nama.

PLESIĆ je plesno-psihološki program koji se u Zaječaru odvija od septembra prošle godine, pored nekoliko drugih gradova u zemlji. Osim kao samostalni program u Dečijem centru, “PLESIĆ” se sprovodi i kao specijalizovani program u PU “Đulići”. Kroz njega je do sada prošlo preko 400 dece koja uživaju u igri, plesu, pokretu i muzici.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *