Organizacioni odbor 52. Gitarijade: Gitarijada dobija svoje mesto na Kraljevici (VIDEO)

Na današnjem sastanku Organizacionog odbora 52. zaječarske Gitarijade, objavljena su imena bedova koji će svirati u revijalnom delu ovogodišnje manifestacije. Uz Bili Ajdola još jedan poznati rok-sastav iz Velike Britanije nastupiće na Gitarijadi, ali njegovo ime, shodno ugovoru, biće objavljeno nakon uplate 50% novca od cene nastupa, rekao je gradonačelnik i predsednik Organizacionog odbora Boško Ničić.

Tokom tri večeri Gitarijade, od 28. do 30. juna, sviraće i Partibrejkers, Psihomodo Pop, Dejan Cukić & Spori ritam bend, Galija, Hadži prodane duše, Neverne bebe, Nikola Čuturilo-Čutura i KI (prošlogodišnji pobednici Gitarijade).

Inače, Ustanova Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“, potpisala je ugovor sa „Gitarijada festom“ kao suorganizatorom, objavio je novinarima Vladimir Đuričić, član Organizacionog odbora i direktor pomenute Ustanove.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *