YU grupa sinoć oduševila publiku u Majdanpeku (VIDEO)

Sinoć  je na gradskom trgu u Majdanpeku, pred brojnom publikom, nastupila legendarna Yu grupa. Ljubitelji rock zvuka uživali su u dvosatnom nastupu vrsnih muzičara. 

Yu grupa čiji vanremenski hitovi spajaju generacije gotovo pola veka, sinoć je nastupila pred majdanpečkom publikom. Iako je bilo uspona i padova upečatljivost Yu grupe na rock sceni je neosporna. Prema rečima frontmena benda, ponosni su što su ostali isti tokom svih ovih godina i što su zahvaljujući ljubavi prema muzici  i spontanosti uzori mnogim generacijama:

“Potpuno je normalno da već godinama nama dolaze, prvo su nam dolazili oni što su bili mladi u to doba kad smo mi počinjali, pa su onda dovodili svoju decu i onda ta deca su počela da dovode svoju decu što znači da su tri ili četiri generacije sa nama i kako vi kažete, prija nam. Mi imamo jednu potpunu, razumnu i normalnu gledanost a to se vidi koliko publike dođe na naš koncert i to je nama merilo i onda smo zadovoljni. Mislim da se razlikujemo time što prvo pristup poslu imamo takav da ništa ne mora da bude večeras ili sutra, to sve radimo polako i zato trajemo toliko dugo, jer nismo želeli da preko noći ostvarimo nekakav uspeh, zaradimo nekakav novac i da nam to bude otprilike kraj”, rekao je za T1 televiziju Dragi Jelić.

Vanremenski hitovi Yu grupe oduševili su i starije i mlađe Majdanpečane, a kao predgrupa nastupio je lokalni bend Dunsteri.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *