Predstavljanje nove kolekcije Suzane Perić u hotelu Jezero

Kreatorka Suzana Perić ovu godinu započinje velikom revijom “Most Wanted” koja će biti održana u nedelju, 15. aprila  u 20 časova u  hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru. Specijalna gosća na reviji u Boru biće pevačica Jelena Rozga.

Suzana Perić će prikazati novu kolekciju za proleće/leto koju čine modeli koji mladu urbanu ženu podržavaju u njenoj potrebi za izražavanjem slobode i nezavisnosti. Ona je uvek svoja i jedinstvena, uvek zna šta hoće i može, spremna za nastupajuće leto, bilo da ga provodi na vrelom asfaltu ili na nekoj egzotičnoj mondenskoj destinaciji. Modeli su izrađeni od prirodnih materijala, kao što su pamuk i svila, inspirisani 80-tim godinama prošlog veka sa daškom boemskog stila. U kolekciji će moći da se vide elegantno ukrojena odela i haljine, naglašeni naramenicama i istaknutim strukom, svečane haljine izrađene od ekskluzivne svile sa unikatnim printom, ali i lepršave pamučne haljine, kao i suknje i bluze zanimljivih dezena. Kao i sve dosadašnje kolekcije Suzane Perić, i kolekcija „Most Wanted“ slavi ženstvenost kroz krojeve i materijale koji laskaju ženskoj figuri, a tu su i metalni detalji koji ističu i podržavaju hrabrost žene. Prezentacija Suzanine kolekcije biće praćena umetničko-plesnim performansom plesača Instituta za umetničku igru.  

Ova kreatorka poznata je širom regiona, ali i sveta, ona je između ostalog učestvovala na Fashion Week-u u Berlinu i malteškom Fashion Week-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *