Najbolji regionalni Red Hot Chili Peppers tribute bend u Omladinskom centru

Najbolji regionalni RED HOT CHILI PEPPERS tribute bend, Ritam sex-i-ja, dolazi u Zaječar u subotu, 14. aprila. Zaječarska publika će imati priliku da uživa u pravom audio vizuelnom spektaklu, kao i hitovima ovog benda.

Bend je nastupao u gotovo svim većim klubovima u regionu i za veoma kratko vreme je postao prava RHCP atrakcija. Tokom 2014. godine su organizovali veliku regionalnu turneju u okviru koje su nastupali na velikim muzičkim festivalima u Srbiji, Bugarskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Prošle godine nastupali su i na novosadskom EXIT Festivalu.

Repertoar benda Ritam Sex-i-Ja sastoji se od najvećih hitova grupe Red Hot Chili Peppers, i to od onih najstarijih iz 80-ih, pa sve do pesama sa njihovog najnovijeg albuma, “The Getaway” (2016). Svojim nastupima već skoro pet godina uspešno prenose energiju Red Hot Chili Peppers-a tako da se na njihovim nastupima publika oseća kao da je na koncertu pravih Peppers-a. 

Cena karata u pretprodaji je 200 dinara, dok će na ulazu koštati 250. Koncert počinje u 22 časa.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *