Pivara u Zaječaru pruža mladima priliku da se dodatno edukuju

Iz kompanije HEINEKEN Srbija obaveštavaju javnost da su pokrenuli jednogodišnji plaćeni program – Trainee program “Igrajmo u istom timu”, namenjen talentovanim i ambicioznim mladim ljudima. Pozivaju se da se prijave studenti završnih godina, apsolventi i/ili studenti koji su u poslednje tri godine završili Tehnički, Mašinski, Poljoprivredni ili Tehnološki fakultet. 

Trainee program, koji će se realizovati u pivari u Zaječaru, pružiće priliku mladima da se dodatno edukuju, steknu veštine i prođu obuku u lancu nabavke u kompaniji HEINEKEN Srbija. Konkurs je raspisan za tri pozicije: Trainee u inžinjeringu, Trainee u kontroli kvaliteta i Trainee u primarnoj proizvodnji piva. Prioritet imaju kandidati koji dobro govore engleski jezik i spremni su da postanu deo ambicioznog i dinamičnog tima kompanije HEINEKEN Srbija. Tokom godinu dana, kandidatima HEINEKEN Srbija Trainee Programa biće omogućen individualni rad sa mentorom, koji će intenzivno pratiti njihov progres i davati im smernice za dalji razvoj. 

Svi zainteresovani kandidati treba da pošalju svoju biografiju uz propratno pismo na posao.srbija@heineken.com, najkasnije do 15. aprila ove godine, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Detaljne informacije o HEINEKEN Srbija Trainee programu možete pronaći na zvaničnom sajtu kompanije www.heinekensrbija.rs


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *