Najbolji šahisti osnovnih škola nastavljaju takmičenje na državnom prvenstvu

Na okružnom prvenstvu u šahu za učenike osnovnih škola, održanom u Zaječaru, takmičili su se đaci od prvog do osmog razreda. Prvoplasirani takmičari nastaviće da se nadmeću u ovoj igri u okviru državnog prvenstva koje će biti organizovano maja, u Zrenjaninu.

Među devojčicama najuspešnije su bile Teodora Stamenković iz OŠ “Ljubica Radosavljević Nada”, Andrea Vukadinović iz iste škole, Dunja Vasiljević OŠ “Desanka Maksimović”, Lana Voštinić OŠ “Vuk Karadžić” Knjaževac, Sofija Nikolić OŠ “Đura Jakšić”, Anđela Mihailović iz iste škole i Jovana Prvulović OŠ “Desanka Maksimović”.

U kategoriji dečaka istakli su se Mateja Jokić OŠ “Đura Jakšić”, Đorđe Janković OŠ “Ljuba Nešić”, Nikola Nedeljković OŠ “Ljubica Radosavljević Nada”, Velimir Vančević OŠ “Desanka Maksimović”, Mihajlo Stanojlović OŠ “Ljubica Radosavljević Nada”, Vladimir Nikodijević OŠ “Ljubica Radosavljević Nada”, Nikola Đorđević OŠ “Ljubica Radosavljević Nada” i Strahinja Vukić iz škole “Ljuba Nešić”.

Ekipno je bio najbolji tim škole “Ljubica Radosavljević Nada”.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *