Koalicija Naša kuća Zaječar (SNS, SPS, JS, PS): Ubedljiva pobeda u 40-ak mesnih zajednica

Na konferenciji za novinare predstavnika Koalicije Naša kuća Zaječar, koja je organizovana večeras oko 22 sata, izraženo je zadovoljstvo preliminarnim rezultatima današnjih izbora za članove Saveta mesnih zajednica:

“Prezadovoljni smo, pokazana je snaga ove političke koalicije, a ta snaga pokazana je u startu što smo jedini dali kandidate za svih 46 mesnih zajednica. Mi u ovom trenutku znamo da u 40 ili 41 mesnoj zajednici imamo ili ubedljivu ili stopostotnu pobedu od ukupno 46 mesnih zajednica” – rekao je Boško Ničić.

On je naveo da je ubedljiva pobeda u Velikom Jasenovcu gde je od 7 kandidata osvojeno 6, u Šipikovu je svih 7 kandidata Kolaicije Naša kuća Zaječar, a slično je i u Lubnici, Gamzigradu, Zvezdanu.

“Postoji velika indicija da ćemo izgubiti centar grada, odnosno II MZ, gde je tradicionalno opoziciono biračko telo. Od pobednika očekujem da ispune svoja obećanja”, dodao je Ničić.

Predstavnici Koalicije naveli su da očekuju aktuelnije rezultate izbora oko ponoći, o čemu će obavestiti javnost.

 

Za sada se nisu oglasili predstavnici drugih koalicija, partija i udruženja građana koji su učestvovali na današnjim izborima za članove Saveta mesnih zajednica.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *