ZAJEČAR: Tribina NBS – Kako pokrenuti svoj posao – izvori finansiranja

Timočki omladinski centar i Narodna banka Srbije nastavljaju sa tribinama kroz koje mladi, ali i svi drugi zainteresovani građani Zaječara mogu naučiti više o finansijama kroz “Malu školu finansija”. Ovaj put tema tribine biće Kako pokrenuti svoj posao – izvori finansiranja, te kako da zaštitie svoja prava. Tribina će biti organizovana u utorak, 20. marta, u 12 sati, u Prostoru za POMAK, Generala Gambete 44, 8. Sprat Zaječar.

Edukativne aktivnosti Narodne banke Srbije imaju, pre svega, za cilj da pruže potpune i sveobuhvatne informacije mladima o finansijskim proizvodima i uslugama sa kojima će kao budući korisnici da se susretnu u raznovrsnim ponudama banaka, lizing kuća, osiguravajućih društava, dobrovoljnih penzionih fondova. Ovakvim preventivnim delovanjem, Narodna banka Srbije ukazuje na rizike koji mogu da se jave prilikom korišćenja finansijskih proizvoda i usluga i ujedno upućuje i na mogućnost i proceduru ulaganja pritužbe NBS na rad finansijskih institucija u cilju zaštite prava i interesa korisnika finansijakih usluga, u skladu sa Zakonom o zaštiti korisnika finansijskih usluga.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *