FMZ i Tehnomedija osmislili takmičenje za srednjoškolce iz Zaječara i Knjaževca (VIDEO)

Učenici trećeg i četvrtog razreda srednjih škola iz Zaječara i Knjaževca, danas su na Fakultetu za menadžment otpočeli takmičenje u rešavanju studije slučaja, koje je fakultet osmislio sa kompanijom Tehnomedija iz Zaječara. Nakon dve nedelje i prezentacije radova, žiri će odabrati najbolje, a organizatori ih nagraditi. 

Fakultet za menadžment u Zaječaru, prvi privatni fakultet na ovim prostorima, već dve decenije edukuje studente iz oblasti ekonomije, menadžmenta i biznisa. U okviru obeležavanja jubileja, fakultet je u saradnji sa Tehnomedijom organizovao takmičenje za đake završnih razreda srednje škole:

“Takmičenje je pokrenuto sa idejom da učenici srednjih škola pre svega iskoriste svoje kreativne veštine na jedan inovativan način i tako unaprede svoj preduzetnički duh i steknu jedno pozitivno iskustvo koje će biti od značaja kako za buduće školovanje tako i za njihovu neku buduću profesiju. Takmičenje je osmišljeno tako da ekipe od tri člana i mentora rešavaju konkretan poslovni slučaj koji će zadati poslodavac, odnosno u ovom slučaju Tehnomedija”, rekao je Srđan Žikić, prodekan za nastavu na FMZ.

Takmičari imaju na raspolaganju dve nedelje da reše konkretan poslovni slučaj i nakon toga će ga 15. marta predstaviti članovima žirija koji će odabrati najuspešnije. Kako je najavljeno, tri prvonagrađene ekipe dobiće vredne nagrade od Fakulteta za menadžment i Tehnomedije. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *