Podela drva korisnicima narodne kuhinje u Zaječaru (VIDEO)

Crveni krst Zaječar danas je počeo raspodelu ogrevnog drveta korisnicima narodne kuhinje u gradu. Obezbeđeno je 97 kubnih metara drva, a svaka porodica dobija po pola metra. 

Zima ne posustaje, a drva su ponestala, pa je svaka količina koja se može dobiti besplatno – dobrodošla, kažu korisnici narodne kuhinje koji su došli da preuzmu danas drva.

Drva su obezbeđena preko Republičke tržišne inspekcije, ukupno 97 kubnih metara kaže sekretar Crvenog krsta Vladan Marković. Transportovana su sa više lokacija do preduzeća Kopaonik AD koje je stavilo na raspolaganje svoje stovarište bez naknade. Gradska uprava obezbedila je sredstva za transport, a Ustanova za izvršenje sankcija u Zaječaru radnu snagu za utovar i istovar ogreva:

“Ovoga puta drva će dobiti korisnici narodne kuhinje u gradu, reč je o 456 korisnika, odnosno 174 porodice i dobiće 0,5 metara kubnih po porodici”, kaže Vladan Marković, sekretar Crvenog krsta.

Podela korisnicima koji sami obezbeđuju prevoz za drva, je do kraja meseca, od 9 do 13 sati.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *