NAŠA KUĆA ZAJEČAR, zajednička lista za predstojeće izbore Saveta mesnih zajednica

“Naša kuća Zaječar – SNS, SPS, JS i PSS – Boško Ničić”, naziv je zajedničke liste sa kojom će ove političke partije nastupiti na predstojećim izborima za Savete mesnih zajednica na teritoriji grada Zaječara koji će biti održani 18. marta.

Ovo je plod koalicionog sporazuma koji je potpisan i koji je bio povod danas održane konferencije za novinare. Nosilac liste biće gradonačelnik Zaječara Boško Ničić koji je rekao da će lista imati svih 400 kandidata za članove Saveta i da očekuje ubedljivu pobedu. On je izrazio nadu da se predstojeća kampanja neće pretvoriti u kako je rekao “politikanstvo” i da će u Savete biti izabrani kvalitetni i ozbiljni ljudi koji će raditi na unapredjenju života u seoskim i gradskim mesnim zajednicama.

Kao glavne probleme zaječarskih sela Ničić je spomenuo vodosnabdevanje, puteve, zdravstvenu zaštitu. Ovi izbori, pokazaće ko ozbiljno i odgovorno razmišlja o budućnosti Zaječara, zaključio je Boško Ničić. Na konferenciji za novinare govorili su i lokalni lideri ostalih stranaka, potpisnica koalicionog sporazuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *