Održan turnir u mini tenisu (FOTO)

Teniski klub AS Timok i ovog vikenda u Zaječaru nastavio je tradiciju organizacije turnira iz programa mini tenis. U kategoriji crveni nivo za male tenisere do 8 godina, na turniru iz kalendara Teniskog saveza istočne Srbije učestvovali su takmičari iz Dimitrovgrada, Knjaževca, Sokobanje i Zaječara.

Bilo je puno lepih poena, neizvesnih mečeva, i naravno organizator je sve učesnike obradovao nagradama, dilpomama, medaljama i peharima. 

Prvo mesto osvojila je Iskra Milisavljević iz TK Lapčević (Sokobanja) koja je u finalu bila bolja od Nikole Božanovića iz TK Magnet (Knjaževac). Polufinalisti su bili Aleksa Salijević i Stefan Nakov obojica iz TK Caribrod (Dimitrovgrad).

Uroš Milošević iz TK AS Timok osvojio je 1. mesto u srebrnom turniru.

Već početkom februara u sali OŠ “Ljubica Radosavljević – Nada”, TK AS Timok biće ponovo organizator turnira, ovoga puta za takmičare do 10 godina, narandžasti nivo.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *