Stanje na putevima za utorak, 16. januar

U Zaječaru su prema podacima Zimske službe održavanja, za koju je zaduženo preduzeće Strabag svi putevi prohodni. Juče u 16 sati uveden je treći stepen pripravnosti. Na putevima prvog prioriteta ima snega od 3 do 5 cm a na putevima drugog i trećeg prioriteta visina snega je od 5, i na pojedinim deonicama i do 10 cm.

Saobraćaj je usporen te iz Saobraćajne policije upozoravaju sve koji moraju na put da brzinu prilagode uslovima na kolovozu. Jači sneg pada u Lukovu pa se dodatni oprez preporučuje onim vozačima koji preko Čestobrodice krenu za Beograd.  

Na putevima je 29 kamiona Strabaga koji sa raonicima i solanama rade na raščišćavanju puteva, od juče je inače bačeno oko 420 tona soli.

Sa Železničke stanice u Zaječaru kažu da su jutros svi vozovi krenuli na vreme.

Većih problema nije bilo ni u autobuskom saobraćaju, bilo je minimalnih zakašnjenja a prema podacima iz Nikolić prevoza jedino je bila kritična deonica od Velikog Izvora do Halova jer zbog snežnih nanosa prigradski autobus nije uspeo da prođe ovim delom puta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *