Rođendanska žurka benda Huti Ota Tre večeras u Omladinskom centru

U Omladinskom centru Zaječar bend Huti Ota Tre proslaviće večeras svoj peti rođendan. Osim njihove svirke Zaječarce očekuje i nastup benda Larska iz Kragujevca. Neposredno pre nastupa bendova biće održana promocija knjiga „Rokenrol u kandžama interneta 2“ autora Predraga Jovanovića i Branimira Loknera, kao i zbirke pesama „Seljobriti kaži 2“ autora Branislava Bašića Pekara. Početak je u 21 sat.

Huti Ota Tre je nastao u garaži 1. decembra 2012. godine u Zaječaru. Pravac muzike koji svira je fuzija rokenrola, hip hopa, panka i fanka. Ovom prilikom bend proslavlja svoj peti rođendan, a ujedno će predstaviti i svog novog člana. Trenutno aktuelni album posvećen je Branislavu Nikoliću Floksiju.

Larska je vokalno/instrumentalni bend iz Kragujevca. Početkom januara 2015. Luka Stoisavljević (bas / vokal ) i Dušan Lazić (bubnjevi) počinju sa stvaranjem autorske muzike. Naziv benda, proizašao je iz igre slogova reči SKALAR – fizička veličina koja nije odredjena pravcem i smerom, već samo intenzitetom. 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *