Sve je spremno za 26. Dane Zorana Radmilovića (VIDEO)

Sutra uveče u Zaječaru počinju 26. Dani Zorana Radmilovića, pozorišna manifestacija u čast glumačkog velikana – Zaječarca Zorana Radmilovića. Ovim povodom u pozorištu je održana konferencija za novinare.

U zaječarskom pozorištu obavljaju se poslednje pripreme za 26. Dane Zorana Radmilovića. Festival je međunarodni i ove godine publika će još na ulazu videti iz kojih zemalja su gosti. Svečano otvaranje je sutra uveče u 20 sati, a festivalska publika će prve večeri pozdraviti glumce Ateljea 212 u predstavi MOJA TI. Vladimir Đuričić, v.d. direktora Pozorišta “Zoran Radmilović” najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će otvaranju između ostalih prisustvovati predstavnici ministarstava kulture Bugarske i Republike Srpske čije će predstave biti u programu Zoranovih dana. Na ovogodišnjoj pozorišnoj manifestaciji predstaviće nam se i pozorišta iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Francuske, uz teatre iz Niša i Beograda. 

Festival može da počne, a trajaće do naredne subote 4. novembra. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *