Karavan DUH MLADOSTI sutra u Zaječaru

Karavan „Duh mladosti“ posetiće Zaječar u sredu, 25. oktobra. Manifestacija će biti održana u Sportskoj hali od 16 do 20 sati.

Cilj Karavana je promovisanje Nacionalnog modela dualnog i preduzetničkog obrazovanja, kao i edukacija o značaju dualnog obrazovanja za Srbiju. Posetioci će imati priliku da na licu mesta čuju detaljne informacije o dualnom obrazovanju, o saradnji škola i privrede u svom mestu, kao i o značaju ove veze kako bi mladi ljudi završavali školu sa visokim kompetencijama i bili cenjeni na tržištu rada.

Manifestaciju će otvoriti zvaničnici iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Privredne komore Srbije zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave, škola i kompanija uključenih u sistem dualnog i preduzetničkog obrazovanja. Nakon toga biće održana panel diskusija na kojoj će zainteresovani moći da dobiju odgovore na sva postavljena pitanja.

Najmlađi će imati priliku da se oprobaju u sportskim aktivnostima poput malog fudbala, basketa 3-3, poligona i mnogim drugim, kao i da učestvuju u Kvizu znanja.

Takođe, tu je i “Zgib zona” koju “Spirit of Youth” organizuje u saradnji sa “Radijom S”. Grad koji uradi najviše zgibova osvojiće renoviranje igrališta po želji za svoj grad.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *