Ljubinkin život pun strepnje (VIDEO)

Ljubinka Marinković živi u Gamzigradskoj banji i umesto da uživa u čistom vazduhu i prirodi, ona svakoga dana strepi jer je njena kućica okružena visokim borovima koji se krive i lome. Pozvala nas je zbog drveta koje preti da padne pravo na krov njene kuće…

Ljubinka Marinković živi u borovoj šumi u Gamzigradskoj banji u blizini Timoka. Kaže da su joj lekari zbog srca preporučili život na čistom vazduhu pa je kupila ovu kućicu pre osam godina. Tada nije ni slutila da će joj problem zadavati upravo ovi visoki borovi koji se od starosti krive i lome:

“Kod mene je veliki strah i ne spavam, čujem kako drvo puca i samo što nije palo. I to će se brzo desiti jer svi koji su navaljeni brzo padnu. Ja sam letos spavala ovde napolju, na ćebetu, od straha zbog te borovine” – kaže Ljubinka.

Ona je u veoma teškoj materijalnoj situaciji, ima malu penziju koja najviše odlazi na lekove za srce. U kući nema struje, a ni sredstava da se priključi na vodovod. Ima obećanja nadležnih da će joj bar jedan problem rešiti, a to je da joj se otkloni opasnost da neki od borova padne na krov njene kuće.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *