PU Zaječar: Priveden prevarant u Knjaževcu i preprodavac marihuane u Zaječaru

Pripadnici knjaževačke policije uhapsili su sugrađanina D. V. (37), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara.

On se sumnjiči da je sa oštećenima dogovarao prodaju ogrevnog drveta i od njih unapred uzimao deo novca, a ogrevno drvo nije isporučivao. Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, navodi se u saopštenju Policijske uprave Zaječar.

Pripadnici zaječarske policije podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je pretresom njegove kuće u okolini Zaječara pronašla oko 450 grama marihuane i digitalnu vagicu za precizno merenje.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *