Počinje koncertna sezona u Omladinskom centru

Nakon letnje pauze, sutra se ponovo otvara sezona u zaječarskom Omladinskom centru, koncertom mladog niškog benda Voodoo.

Momci sviraju zajedno od 2015. godine. Uglavnom sviraju grunge i alternativni rok. Zauzeli su zlatno 3. mesto na ovogodišnjem Balkan Rock festivalu. U svom repertoaru imaju najpoznatije grunge obrade, ali i nekoliko autorskih pesama.

Ulaz je besplatan, a koncert počinje u 22 sata.

U subotu, 23. septembra od 22 sata, u Omladinski centar i u naš grad, pravo iz grada Melburna stiže Dyko, koji je nedavno objavio svoj novi singl „ASSIBRAUT“. 

Dyko je bio učesnik Exit festivala pre nekoliko godina, kada je nastupao zajedno sa bivšim članom legendarnog sastava Kraftwerk, Wolfgangom Flürom. 

John Barrie Dyke – Dyko je australijski umetnik, rođen u Mančesteru (UK), koji živi na relaciji Berlin – Melburn, sa ukupno 3 različita državljanstva (aus/de/gb). Do sada je imao ukupno 175 koncerata u više od 40 država, uključujući i Južnu Afriku, Finsku, Indoneziju, Uzbekistan… U Berlinu je nedavno imao čast da izvede pesmu “Heiden” na velikom memorijalnom koncertu posvećenom David Bowie-u. 

Inače, zaječarski nastup će biti jedini koji će Dyko ovom prilikom održati van Beograda. 

Ulaz je 150 dinara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *