Očišćen bolnički krug od višegodišnjeg rastinja (VIDEO)

Zaječarski zdravstveni centar, koji je paviljonskog tipa i ima 16 zgrada, prostire se na 15 hektara. U najlepšem je delu grada, na obroncima Park-šume Kraljevica i donedavno su delovi bolničkog kruga podsećali na gustu šumu. Sada je sve drugačije zahvaljujući radnicima koji su očistili višegodišnje rastinje. 

Nakon 30-ak godina ovo je najcelovitije čišćenje kruga oko Zdravstvenog centra Zaječar, rekao je za T1 televiziju direktor bolnice doktor Jovan Stevanović. Ošišana je trava, raskrčeno šiblje i granje i posečeno staro i trulo drveće u krugu bolnice i Doma zdravlja. Ove poslove obavljaju komunalne službe grada, kao i štićenici Kazneno-popravnog doma u Nišu i zatvorenici Okružnog zatvora u Zaječaru. Stevanović dodaje da se trenutno još izvozi kamionima drvni otpad, a i radi se na rušenju objekata koji odavno nisu više u funkciji. Kada i ovaj građevinski otpad bude rasklonjen, tu će biti park i još jedno parkiralište za automobile.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *