Kako do bolje javne uprave – okrugli sto u četvrtak, 20. jula u Zaječaru

U četvrtak, 20. jula u sali Regionalne agencije za razvoj Istočne Srbije – RARIS, biće organizovan okrugli sto, a učesnici će razgovarati o temi „Sinergijom do bolje javne uprave“. Početak je u 11 sati.

Cilj okruglog stola je pronalaženje metoda da se u uzajamnom delovanju javnih uprava i organizacija civilnog društva u Zaječaru, rad javnih službi dodatno poboljša i približi građanima Zaječara.

Okrugli sto je osmišljen kao debata u kojoj će predstavnici policije, obrazovanja i zdravstva, izložiti svoje probleme, zapažanja i pojedinosti koje imaju u svom radu i u procesu reformi svojih institucija. 

Projekat spovode Evropski pokret u Srbiji (EPuS) i Centar za evropske politike (CEP), uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), i saradnju 12 partnerskih organizacija iz različitih gradova i opština Srbije, među kojima je i Timočki omladinski centar.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *