Još 100-ak slobodnih mesta za buduće prvake u srednjim školama Zaječarskog okruga

Danas su objavljeni zvanični rezultati raspodele budućih srednjoškolaca po školama i obrazovnim profilima. U školama Zaječarskog okruga preostalo je 93 mesta koja nisu popunjena u prvom upisnom krugu. 

Sve zaječarske srednje škole su popunile svoja slobodna mesta za prvake, osim Tehničke škole gde na smeru mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje, ima još 12 slobodnih mesta.

U Knjaževcu ima mesta u Gimnaziji, 10 na društveno-jezičkom smeru i 4 na prirodno-matematičkom.

Sokobanja ima 6 nepopunjenih mesta na opštem smeru Gimnazije, 16 mesta za profil finansijski administrator i 5 za konobara.

Najviše slobodnih mesta nakon prvog kruga preostalo je u srednjoj školi u Boljevcu i to 18 za profil operater mašinske obrade i 22 mesta za tehničara za kompjutersko upravljanje.

Upis učenika u srednje škole je naredna dva dana, 4. i 5. jula. Za neraspoređene učenike biće organizovan drugi upisni krug u petak 7. jula od 8 do 15 sati.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *