Majka troje dece iz Urovice, još jedna žrtva porodičnog nasilja (VIDEO)

U selu Urovici kod Negotina, sinoć se dogodilo teško ubistvo, a mlada žena je na licu mesta preminula od zadobijenih povreda. Negotinska policija je za samo nekoliko sati nakon ubistva uhapsila njenog nevenčanog supruga, sa kojim ima troje dece.

Danijela Handan (28) je sa svojim trinaestogodišnjim bratom pošla u centar sela u prodavnicu. Ubica, Denis Gačić (28) ih je najverovatnije video kada su prošli pored njegove kuće, pošao za njima i stigao ih stotinak metara dalje. Pred očima njenog brata, oborio je na zemlju i izbo nožem u predelu vrata i glave. Nesrećna žena je izdahnula na licu mesta, a njen otac je rekao da su problemi u braku nastali mnogo ranije i da je njegova ćerka napustila muža jos u aprilu prošle godine.

Danijela je ostavila za sobom troje maloletne dece, a osumnjičeni Gačić je odranije poznat pravosudnim organima u Negotinu, jer je više puta osuđivan zbog krađa i  razbojništva.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *