Raspisan konkurs za prijem 675 profesionalnih vojnika. Prijem i u Zaječaru (VIDEO)

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije raspisali su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika u više od 30 gradova Srbije, medju kojima je i Zaječar. Podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna pre podne u kasarnama čije adrese se nalaze u konkursu.

Vojska traži nove ljude za rad u Zaječaru, Bačkoj Topoli, Beogradu, Bujanovcu, Valjevu, Vranju, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Kniću, Knjaževcu, Kovinu, Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu, Kuršumliji, Leskovcu, Mladenovcu, Negotinu, Nišu, Novom Pazaru, Novom Sadu, Pančevu, Pirotu, Požarevcu, Požegi, Prokuplju, Raški, Smederevu, Smederevskoj Palanci, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Starim Banovcima, Čačku i Šapcu.

Radi se o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, pa su potencijalni kandidati svi državljani Srbije koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina. Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na odredjeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina života.

Više informacija na www.mod.gov.rs i na www.vs.rs 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *