Ulaz na Gitarijadu i ove godine besplatan (VIDEO)

U Zaječaru se vrše poslednje pripreme za 51. Gitarijadu, koja će biti održana od 29. juna do 1. jula na gradskom stadionu na Kraljevici. Kako se čulo na današnjem sastanku organizacionog odbora, Gitarijada će biti skuplja nego prošlogodišnja, za 30 do 50 hiljada evra, zbog honorara izvodjača, a ulaz i kamp će i ove godine biti besplatni.

U revijalnom delu, prvog dana festivala nastupiće: Bajaga i Riblja čorba. Drugog dana, Kalt i prošlogodišnji pobednici Gitarijade,  Hadži prodane duše iz Užica i završnog, trećeg dana, nastupiće Nazaret i Generacija 5.

Imena ovogodišnjih finalista biće poznata posle 25. juna, kada će u Smederevu biti održana poslednja ovogodišnja mini gitarijada.

Zagrevanje za glavni program Gitarijade počeće u ponedeljak, 26. juna, od kada će svake večeri, do početka festivala, na gradskom trgu biti organizovani rok koncerti.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *