Outhide festival 19. avgusta u Zaječaru

Muzički festival “Outhide” biće održan 19. avgusta na Kraljevici, ovogodišnji Outhide imaće tri bine , zatim veći broj izvođača, kao i bogat program propratnih manifastacija koje će se tokom leta održati u Zaječaru i regionu. Vizuelni indetitet festivala biće inspirisani sintvejv (synthwave) muzičkim i kulturnim pokretom, koji predstavlja  jedinstveni spoj retro i futurističke simbolike.

Outhide počinje svoje promotivne akcije žurkom na košarkaškom igralištu iza ekonomske škole u subotu, 10 juna. Za komletni muzički ugođaj pobrinuće se bendovi iz Beograda „Soul Steamers“ i „Shpiritus movens“, uz podršku lokalnih izvođača Nikole Miloševića i Ivana Andrijaševića alias DJ Fokusa. Ova šarenolika muzička ekipa garant je da će kroz bluz, novi francuski talas, kao i elektronski opus sa vinila publika moći da uživa u jedinstvenom muzičkom događaju. Repertoar je sastavljen tako da u njemu može uživati cela porodica.

Karte, koje se kupuju na ulazu biće 200 dinara, a sav prilog ide u fond za razvoj Outhide festivala. Outhide je inače osmišljen kao muzički festival koji će prihod dalje ulagati u infrastrukturne projekte namenjene pre svega mladima u Zaječaru.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *